вівторок, 9 лютого 2010 р.

Рекорд

ХА-ХА, новий рекорд магазину AppStore, зафіксовано 3 млрд. скачок, за півтора року існування сервісу. Враховуючи, що Apple заробляє навіть на бесплатних програмах (за кожну загрузку платять виробники), можна назвати бізнес дуже прибутковим

Google - рулить, спочaтку Ґуґлофон Nexus One, а тпере ще й ОС для компа - Chrome!
Коли у Америці Nexus One б'є рекорди продажів, Google заявив про випуск ОС для комп'ютера під назвою Chrome, так-так, назва від браузера, ця ОС і є браузер у ній немає привичного робочого столу, тут все підготовлено для роботи з Інтернетом і всіма Ґуґлівськими послугами. Але для користування вона ще недоступна. За перший тиждень продажу Nexus One його продали 20000 штук, звичайно - це не рекорд, але достойна відповідь Nokia N900 і iPhone 3GS. Цей комунікатор також підготовлений для роботи з інтернетом. Фактично Nexus One - це знову HTC проте це і доказує, що компанії добре ладнають і збираються співпрацювати і надалі. Не треба забувати, що Microsoft залишається основним конкурентом Google, а що якщо Microsoft не захоче працювати з HTC? Цього не станеться, адже якщо вони відмовляться про співпрацю з HTC Windows Mobile просто загине, Samsung не збирається сильно нарощувати обороти смартфонів, а Sony Ericsson дає дуже малий вибір, а інші невідомі і нічого цікавого немають, ну не треба забувати, що Acer ще підтримує Windows Mobile, але й це може бути ненадовго, тому що Acer вважає себе конкурентом HTC. Microsoft vs Google, Hotmail vs Gmail, Windows vs Chrome, Windows Mobile vs Android, Internet Explorer vs Google Chrome, HTC HD2 vs Google Nexus One, хто стане переможцем у цій битві??? Все тільки починається, звичайно покищо лідирує Microsoft, та чи надовго це? Android уже скоро витіснить WIndows Mobile, так що конкуренція стане ще більшою, все дійсно тільки починається, а компанія HTC помічник у цій війні для обох сторін.

ПОМИЛКА



Nokia не збирається випускати один смартфон на Maemo OS, а 10% від загальної кількості пристроїв. При цьому на Symbian припадає 55%, а на S40 - 35%. До того ж програми від Maemo будуть доступні на оновленому Symbian!!!