вівторок, 9 червня 2009 р.

Писав я про таке, що має бути рубрика антикваріат, але вона буде пізніше





А зараз пропоную першу лінійку телефонів, які випускаються поколіннями зараз у нашому описі практично лінійка лідерів Symbian, на свій час виходу - це NOKIA E61,E61I,E63,E71

Першим телефоном у цій лінійці був E61, ще у далекому 2006 році, у цьому апараті було на той час все, навіть так можна сказати, недоліком хіба, що можна було вважати відсутність камери і відсутність профілю A2DP, для гарнітури. Тут навіть були два динаміки, які робили стереоефект, навіть тепер не кожна модель може похвалитися такою функцією, адже на даний момент є всього тільки один Walkman, який має два динаміки, а Walkman найповажніша музична лінійка зі всіх телефонів. Ще одна перевага – це Symbian 9.1 і картка MiniSD, адже у N70, того ж самого року використовується Symbian 8.1a i RS-MMC. Також тут є і Вафля і Жопас сервіси.
Другим телефоном у цій серії був обновлений E61, це був E61i. Обновлення зменшили і габарити від 14 мм до 11,5 мм, це не може не радувати. Обновлення не залишили і пусту задню панель, на ній появилось не найкращої, на той час, але нормальної 2 Мрх камери. Також обновлення не залишило старий тип картки пам’яті і у E61i слот microSD, а не застарілий MiniSD. Всі ці функції прибавили трошки ваги, тому у E61 ми бачимо 144 грам, а у E61i – 150 грам.
Третім телефоном став E63, який є дійсно стильним смартом для бізнесу. Від Е61і, мало що вже лишилося, лишилась камера, та ж сама, слот microSD і Wi-fi. Все інше змінилося, а ну хіба що WAP 2.0 також лишився без змін, зате появилися: 3.5 мм вихід, microUSB, FM-радіо з RDS, профіль A2DP на Bluetooth і втиснувся діодний спалах. Що ж до інших змін, то все украпилось на вищий рівень. Також цікавою фішкою саме цієї моделі стане, те що кожен власник отримає 1 Гб на сервері, і зможе туди загружати не тільки контакти і нотатки, але й мультимедійний контент, який зможуть скачувати інші власники цього смартфону.
Ну і лідером на теперішній час цієї лінійки став всім відомий E71. В цьому смарті все добре розраховано і при тому це перший телефон цієї лінійки з підтримкою HSDPA і 3Мрх камерою, ціна питання 450$. Від E63 цей телефон відрізняється наявністю 3,15 Мрх камери з автофокусом, HSDPA і GPS приймачем, все інше на своєму місці.
Недолік всіх
названих вище телефонів, це несенсорний дисплей, та це і є недоліком всіх Нокій. Я б радив побільше випускати апаратів типу 5800, або ж відновити легендарну Series 90, тоді почнеться нова епоха не тільки для Нокій, але й для всіх мобільних телефонів, адже лідер продажів телефонів у світі почав освоювати сенсорний дисплей, 5800 і N97 цьому доказ. Нагадаю, що у 2008 році Нокія продала більш, як 39% зі всіх телефонів, які були продані в 2008. Конкурентами для всіх цих телефонів є SE M600 і P1і. Поговорюють, що має вийти обновлена E71, тобто E71і, яка буде мати 5 Мрх камеру, тобто конкуренти на UIQ, тоді точно програють

               

Немає коментарів:

Дописати коментар